Често ли се чувствате тъжни? Склонни ли сте да се

...
Често ли се чувствате тъжни? Склонни ли сте да се
Коментари Харесай

Чувствате се тъжни? Ето как можете да се справите в 10 стъпки

Често ли се чувствате тъжни? Склонни ли сте да се самосъжалявате, да се сравнявате с другите, да имате чувството, че заслужавате повече, само че всичко най-ужасно сполетява точно вас? Уверяваме ви, че доста хора се усещат по същия метод. Можем да предприемем няколко лесни стъпки към насладата и удовлетворението.

1. Започнете деня с усмивка и бъдете признателна за новия ден , тъй като той ви дава нови благоприятни условия. Освен това, когато се усмихвате, най-вероятно и другите ще ви отвърнат със същото и по този метод ще генерирате добра сила.  

2. Бъдете продуктивни. Старайте се всеки ден да вършите нещо позитивно, значима работа, която да ви носи задоволство. Но също по този начин не се претоварвайте, тъй като е належащо мозъкът и тялото да имат отдих, с цел да се освободят от напрежението и скептицизма.

3. Отделете време за хората, на които държите. Напомняме какъв брой е значимо да сте заобиколени от хора, които ви носят позитивна сила и ви карат да се чувствате щастливи, а не такива, които изсмукват силата ви, непрекъснато ви подлагат на критика или ви потискат.

4. Правете нещата, които ви карат да се чувствате живи. Все едно какви са те. Това е най-хубавото и потребно възприятие на света – дали ще се разноските под дъжда, дали ще отидете да изгледате прекрасен филм или ще си купите нова книга – не пестете от нищо, което ви носи наслада.

5. Вярвайте в себе си. Спрете да се подценявате. Способни сте на доста повече, в сравнение с допускате. И не, другите не са безусловно по-добри от вас – те просто имат вяра повече в личните си благоприятни условия.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР