Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците

...
Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците
Коментари Харесай

Ларви и червеи падат върху пътниците в самолет по време на 9-часов полет

Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пасажерите по време на полет от Амстердам до Детройт, оповестява Скай нюз.

Това е станало по време 9-часовия полет на самолетната компания Delta. В следствие самолетът е бил партерен спешно и се е върнал на летище Шипхол в Амстердам.

„ Сърцето ми е с тези, които бяха на този полет “, уточни изпълнителният шеф на компанията

Пътниците оповестяват, че в задната част на самолета гъмжи от ларви и червеи, а по-късно се оказва, че те идват от развалена риба.

„ Дамата тъкмо зад нас сподели на стюардесите, че червеите падат върху главата ѝ. Обърнах се и ги видях на седалката, беше безусловно гадно “, сподели пасажер, поискал анонимност.

Друг пасажер, Келси, разказа прекарването си в обява в X. Тя сподели, че се е оплакала от " странната миризма " на борда, само че стюардесите не са ѝ обърнали внимание.

Изпълнявал е полет от Измир до Лондон

„ Всички те седяха в зоната на екипажа, смееха се и си говореха, когато бяхме в самолета близо три часа, без даже да ни предложат вода “, сподели Келси.

„ Извиняваме се на клиентите на полет 133 AMS-DTW, защото пътуването им беше прекратено заради погрешно опакован ръчен багаж. Самолетът се върна на изхода и пасажерите бяха настанени на идващия разполагаем полет. Самолетът беше изваден от употреба за разчистване “, сподели самолетната компания.

В кабината също е имало доста гъст пушек

Авиокомпанията има повече от 4000 полета на ден до над 300 дестинации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР