Черно море впечатлява този сезон не само на терена, но

...
Черно море впечатлява този сезон не само на терена, но
Коментари Харесай

Плюшените мечета на Тича стават традиция

Черно море впечатлява този сезон освен на терена, само че и отвън него. Клубът поддържа редица благотворителни начинания и занапред ще продължи да го прави. Една от тях бе обвързвана с " дъжда " от плюшени мечета, засипал терена на стадион " Тича " преди последното домакинство за годината при 3:0 над Славия. Инициативата на почитателите получи сериозен отзив, а клубът също по се включи с хранително подаяние.

Благодарение на акцията на стадиона на " моряците ", десетки чували с играчки ще потеглят във вторник към. Лечебното заведение пък не пропусна да благодари на " зелено-белите " за поддръжката и вниманието, което бе ориентирано към центъра.

" Голяма благодарност към Черно море, дават добър образец и припомнят че има деца, към които ориста не е била толкоз благосклонна - изясни пред Novsport.com Милена Кръстева, специалист връзки с обществеността в самия дом. - Благодаря доста на почитателите за тяхната самодейността. Но с изключение на тях и футболният клуб не не помни децата при нас и всяка година прави жест с хранително подаяние. Тук е мястото да внеса малко повече информация за нас - ние сме лековит комплекс, в който има деца, настанени по медицински аргументи от 0 до 18 години. Тук са с най-тежките болести. Голяма част са лишени от родителска грижа, за други е невероятно да се грижат за тях в домашна среда. Зависими са от О2, лечения и тн. Имаме поделение за недоносени бебета, където идват деца от Североизточна България. Над 400 деца от цяла България са минали рехабилитация през предходната година. Благодарим на Черно море, че насочват вниманието към нас. "

Относно плюшените играчки, от вкъщи разясниха: " На някои ще оставим в леглата, на други ще дадем персонално. Ще продължим да си сътрудничим. Това е единствено първата стъпка в тази посока. Говорихме, че биха могли да бъдат потребни в пребоядисването на оборудването., когато времето разрешава. Ще поканим и футболисти, с цел да създадем среща с дацата, за които това ще бъде огромно събитие. "

Така почитатели, футболисти и клуб съумяха да създадат тази Коледа по-приятна за деца, за които всеки жест е значим. А по всичко наподобява, че дъждът с плюшените играчки на " Тича " е една от тези хубави начинания, която ще се трансформира в традиция.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР