Ченгета, пожарникари и данъчни нахлуха в нощните заведения и дискотеки

...
Ченгета, пожарникари и данъчни нахлуха в нощните заведения и дискотеки
Коментари Харесай

Полицията удари барове и дискотеки в Пловдив

Ченгета, пожарникари и данъчни нахлуха в нощните заведения и нощни заведения в Пловдив. Специализираната акция е поръчана от новия полицейски началник старши комисар Йордан Рогачев. Само за пет часа, в събота вечер, чиновниците са ревизирали 134 увеселителни и питейни заведения, 318 автомобила и 686 души.

Трима малолетни са открити в нощни заведения след 22 часа без компаньон. За нарушаване на Закона за отбрана от шума в околната среда е формиран един акт и други 10 по общинските наредби за обезпечаване на публичния ред.

Спрени са общо 318 моторни транспортни средства. Констатирани са 37 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, като в три от случаите водачи са били под влияние на алкохол или наркотични субстанции. Документирани са и други 25 нарушавания по Закона за българските документи. Общо чиновниците са съставили 46 акта и издадели 30 санкции с фиш. С протоколи по Закона за Министерство на вътрешните работи са предизвестени 33 лица. Образувани са 5 досъдебни производства, четирима са били арестувани с полицейски заповеди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР