Челси ще се придържа към плана си да направи анализ

...
Челси ще се придържа към плана си да направи анализ
Коментари Харесай

Челси решава бъдещето на Почетино след края на сезона

Челси ще се придържа към проекта си да направи разбор на представянето на тима след последния мач за сезона против Борнемут, който в последна сметка ще дефинира бъдещето на мениджъра Маурисио Почетино, твърди The Telegraph. Аржентинецът ще има оставаща още една година от контракта си, макар че „ сините “ ще имат опцията да го удържат с още 12 месеца.

Намерението на Челси постоянно е било да оцени генерално работата на Почетино и представянето на клуба като цяло в края на първия му сезон отпред, без значение от съмненията във формата и резултатите. Това е и повода някогашният управител на Челси в никакъв случай да не е бил в заплаха да бъде уволнен след разочароващи резултати, като провалянето с 0:5 от Арсенал или, когато последователите скандираха за оставката му при равенството с Брентфорд.

В същото време излиза наяве, че тъкмо това е и повода той да не е получил увещание, че резервира поста си след този сезон мача.

Предполага се, че ще се организира генерална среща няколко дни след последния мач от сезона против Борнемут, на която ще участват Почетино, спортните шефове Пол Уинстанли и Лорънс Стюарт, както и управителните фактори в лицето на съсобствениците Бехдад Егбали, Тод Боели и Хосе Е. Фелисиано.

Mauricio Pochettino’s Chelsea future to be decided in end-of-season review |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР