Челси се интересува от привличането на съветника на Пари Сен

...
Челси се интересува от привличането на съветника на Пари Сен
Коментари Харесай

Челси се прицели в спортния директор на ПСЖ

Челси се интересува от привличането на съветника на Пари Сен Жермен Луис Кампос за нов състезателен шеф, който ще се впусне в още един огромен разход през януари дружно с новия управител Греъм Потър, твърди „ The Times “.

58-годишният Кампос работи като футболен консултант на ПСЖ от юни, откакто преди този момент беше нает от Лил, Монако и Реал Мадрид. Новите шефове на Челси, водени от американеца Тод Бoели, съгласно The Times не са удовлетворени от управлението и структурата на клуба, откакто преди този момент Марина Грановская беше " дясната ръка " на Роман Абрамович, отговарящ за прехвърлянията.
 
За три сезона в Лил Кампос обезпечи 310 милиона евро в изходящи прехвърляния и построи тим, който завоюва купата на Франция през 2021 година под управлението на Кристоф Галтие, който в този момент е треньор на Пари Сен Жермен.

В Монако и Лил Кампос съумя да продаде Свен Ботман, Фабиньо, Рафаел Леао, Тома Лемар, Виктор Осимен, Никола Пепе, Бернардо Силва и несъмнено, Килиан Мбапе за 185 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР