Че и двамата не могат да се похвалят с особен

...
Че и двамата не могат да се похвалят с особен
Коментари Харесай

Просташки цирк! Денислава: Кристиан щеше да ми предложи брак! Кристиан: На тая пача ли, бе?!

Че и двамата не могат да се похвалят с необикновен разсъдък, това е ясно. Но просташкият цирк, който се разигра преди дни, напряко мазета рибата. Бившите гаджета Денислава Велкова и Кристиан Кирилов в този момент са надали не врагове и не могат да се търпят. Особено той нея.

Защото неотдавна Денислава се изцепи, че видиш ли, напуснала риалитито " Игри на волята " прекомерно рано, а трябвало да остане. И за какво, съгласно вас, трябвало да остане - ами, тъй като някогашният й другар Кристиан щял да влезе вътре и да й предложи брак.

Да, да, тъкмо това съобщи Денито, въпреки да не беше очевидно пияна. И изясни по какъв начин от продукцията са се канели да си вдигнат рейтинга с този " звезден " годеж в ефир...

Разбрал какви ги дрънка Велкова, екранният Митак от " София Ден и Нощ " не закъсня да се обади и безусловно кресна: " Какъв брак, бе?! Какво предложение?! На тая пача?! Никога! Достатъчно ми беше, че съм имал месец-два взимане-даване с нея и бях задоволително тъп, че да нараня прелестната си брачна половинка Джулия ", безапелационен е Кристиан Кирилов.

Колкото до фолк певицата Джулия, тя май най-вече се радва, че си е отворила очите в точния момент, преди да роди дете на коцкар.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР