ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Съдия в Уайоминг ще реши веднага

...
ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Съдия в Уайоминг ще реши веднага
Коментари Харесай

Съдия може да се произнесе по законите за абортите в Уайоминг, включително първата изрична забрана на хапчетата за аборт в САЩ

ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Съдия в Уайоминг ще реши незабавно в четвъртък дали да анулира, удостовери или задържи правосъден развой против възбраните на абортите в страната, в това число първата в страната експлицитна възбрана за използването на медикаменти за преустановяване на бременност.

Всяко решение по отношение на възбраните по време или след предварителна конференция пред окръжния арбитър от окръг Тетън Мелиса Оуенс в Джаксън евентуално ще бъде обжалвано пред Върховния съд на Уайоминг. И двете страни са поискали от Оуенс да издаде решение без осъществяване на правосъден развой, който е плануван да стартира на 15 април.

Досега Оуенс е показвал схващане към причините, че възбраните нарушават правата на дамите според конституцията на щата. Три пъти през последната година и половина съдията е блокирал влизането в действие на законите, до момента в който са били оспорвани в съда.

Един от законите не разрешава абортите, с изключение на за отбрана на живота на бременна жена или в случаи на обезчестяване и блудничество. Другото направи Уа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР