Чатбот ще помага на клиентите на ЦКБ АД да получават

...
Чатбот ще помага на клиентите на ЦКБ АД да получават
Коментари Харесай

ЦКБ стартира Viber чатбот в помощ на клиентите

Чатбот ще оказва помощ на клиентите на ЦКБ АД да получават нужната информация за продуктите и услугите на банката, като ще им обезпечава бърз, комфортен и елементарен контакт с финансовата институция когато и да е. Името на виртуалния асистент е БЕА (банков електронен асистент) и той към този момент е разполагаем за контакт с клиентите на ЦКБ АД в платформата за диалози на Viber, оповестиха от ЦКБ. Голяма част от българските консуматори употребяват информационната среда на обществената мрежа Viber, с цел да поддържат връзка с близки и другари, както и да получават настояща информация от марките, които следват.

Само с няколко стъпки на своите електронни устройства, клиентите на ЦКБ АД могат да открият, както отговори на най-често задаваните въпроси, по този начин и къса информация по отношение на продуктите и услугите, включени в портфолиото на ЦКБ АД. По този метод те ще имат опция да изберат най-подходящите за тях решения, съгласно своите съответни потребности и потребности при контакт с банката.

Беа е разполагаем 24/7, с цел да дава потребна и структурирана информация за разнообразни банкови артикули на ЦКБ като потребителски и ипотечни заеми, дебитни и кредитни карти, мобилно и интернет банкиране, сметки и разплащания или застраховки. Чатботът може да демонстрира на клиентите най-близките местоположения на банкомати, банкови офиси, данни за контакт с банката, да ги осведоми бързо за лоялни стратегии и други.

Чрез консолидираното на своя нов чатбот в системата на Viber, банката подхваща поредна стъпка в използването на разнообразни цифрови решения и услуги, които да улесняват оптимално потребностите на нейните клиенти и да подобрят потребителското им преживяване. С акцент върху новаторските решения, ЦКБ АД непрестанно се стреми да усъвършенства и развива своята богата гама от артикули и услуги, в отговор на възходящите условия на клиентите за експедитивност, улеснение и подвижност при банковото обслужване.
 ЦКБ първа вкарва Калкулатора на Mastercard за въглерод в Югоизточна Европа
ЦКБ първа вкарва Калкулатора на Mastercard за въглерод в Югоизточна Европа

Защо Калкулаторът за въглерод е толкоз ценен
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР