Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) продава една от най-големите фабрики в

...
Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) продава една от най-големите фабрики в
Коментари Харесай

Една от най-големите в Европа фабрики за добив на етерични масла се продава от ЧСИ

Частен правосъден реализатор (ЧСИ) продава една от най-големите заводи в Европа за рандеман на висококачествени биологични етерични масла и хидрозоли (флорални води). Имотът разполага и със лична индустриална база със сушилни за билки за произвеждане на чай.

Предприятието се продава на обща цена от 1 377 769 л е в а , от които 411 529 лева - за недвижимия парцел, както и 966 240 лева е цената за трайно прикрепените движимости, написа trafficnews.bg .

Фабриката се намира в село Ръжево Конаре (община Калояново, област Пловдив), а оповестената цена е за целия парцел с повърхност от 3 914 квадратни м етра . Застроената повърхност единствено на складовата база, ситуирана на един етаж, е 428 кв. метра.

В цената на парцела влизат и всички направени усъвършенствания, както и цялото съоръжение на фабриката: машини, уреди и съоръжение за произвеждане на етерични масла, дестилационен уред с изолираност, панер за зареждане на първични материали, кожухотръбен топлообменник, флорентински съд, газова апаратура за природен газ, трезор, басейн за мека вода, постройка с омекотителна система, пасарелка и други

Имотът е благосъстоятелност на " Българска билка БГ " ЕООД с едноличен притежател на капитала Костадин Манев. Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният импортиран капитал е в размер на 50 лв..

Имотът е ипотекиран. Върху парцела има и наложени тежести и възбрани в интерес на Националната организация за приходите (НАП) и компания " Любов 2 " ЕООД. Имотът е и с договорна ипотека в интерес на " СИ финанси груп " ЕООД и контракт за необикновен залог към ОББ.

Това е първа обществена обмен на фабриката в село Ръжево Конаре и началната тръжна цена съставлява 80% от оценката на парцела.

Търгът ще стартира на 30 април 2024 година, а участниците в него могат да внасят своите предложения до 30 май 2024 година Името на възможния нов притежател ще бъде оповестено в последния ден на месец май.
 ЧСИ разгласи имуществото на леярния цех в Карлово за обмен
Пореден банкрут: ЧСИ разпродава имуществото на един от огромните леярни фабрики у нас

Разглежда се възможна свръхзадлъжнялост на собственика

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР