Чаровната асистентка на Рачкова Полина Петкова, която печели и конкурса

...
Чаровната асистентка на Рачкова Полина Петкова, която печели и конкурса
Коментари Харесай

Асистентката на Димитър Рачков - шампион по скално катерене

Чаровната асистентка на Рачкова Полина Петкова, която печели и състезанието Мис Рачкова от края на първия сезон на шоуто, омайва България с чара и хубостта си, видя HotArena.

Красавицата обаче е съществено обвързана, за отчаяние на мъжката част от публиката, а мъжът до нея се споделя Ангел Цонев.

Ангел от Велико Търново, където се срещнали. Момичето, в което цяла България се влюби, откакто се появи до Рачков, родом e от град Килифарево край Търново. Партньорът на Поли работи като барман в едно от най-оживените заведения в Слънчев бряг през лятото. Двойката обича природата и пътуванията, посещавайки известни и забавни места.

Новоизсечената телевизионна звезда в действителност е добре позната от дребния екран. Има епизодични функции в известни телевизионни сериали като Откраднат живот, All Inclusive и престъпния сериал Brothers. Полина приключва Националната музикална академия. Проф. Панчо Владигеров „ с класическо пеене взе участие в „ Гласът на България ”, а сега е солист на Музикалния спектакъл в Търново, където взе участие в комедията „ Госпожо министър ” и мюзикъла „ Криворазбраната цивилизация ”.

Петрова признава, че обича адреналина и кара колело по кръстосан терен без терзания. Многократна шампионка на републиката по спортно катерене, тя има на сметката си над 15 медала, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР