ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — С предстоящия край на порталния

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — С предстоящия край на порталния
Коментари Харесай

Спортистите с многократни трансфери могат да играят следващата есен, докато съдебният процес продължава, казва NCAA

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — С идния завършек на порталния сезон на колежанския баскетбол, спортисти, които са се прехвърляли неведнъж, могат да се състезават през идната академична година, в случай че дават отговор на изискванията, до момента в който продължава правосъдният развой против NCAA, сподели организацията в сряда.

NCAA издаде насоките като актуализация на документ, публикуван преди този момент до училищата-членки по отношение на правилото си за червени ризи защото се отнася до делото, заведено от коалиция от страни. През декември спортистите с многократни прехвърляния, на които беше отхвърлен късмет да се състезават незабавно, получиха позволение от федерален арбитър в Западна Вирджиния да играят до края на тази академична година.

Правилата на NCAA разрешават на подкласниците да се трансферират един път, без да се постанова да престояват една година. Но спомагателен трансфер като студент нормално изисква NCAA да даде освобождение, позволяващо на спортиста да се състезава неотложно. Без него спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР