ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Окръжните образователни съвети в Западна

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Окръжните образователни съвети в Западна
Коментари Харесай

Сенатът на Западна Вирджиния одобрява законопроекта, позволяващ на ветерани, пенсионирани полицаи да осигуряват въоръжена охрана в училищата

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Окръжните просветителни препоръки в Западна Вирджиния могат да подписват контракти с военни ветерани и пенсионирани чиновници на правоприлагащите органи за обезпечават въоръжена защита в държавните учебни заведения K-12 според законопроект, признат в петък от следения от републиканците държавен сенат.

Републиканският сенатор Ерик Тар от окръг Пътнам сподели, че законопроектът му е бил показан от пенсионирани военни офицери, загрижени за стрелби в учебни заведения в цялата страна.

Тар, който ръководи финансите на Сената, сподели пенсионирани офицери му споделиха, че „ имаме потребност от хора в нашите учебни заведения, които са подготвени да хвърлят оръжие в момент, когато е належащо да защитим децата си. “

Законопроектът беше признат единомислещо с поддръжката на тримата демократи от 34-членното тяло. Двама републиканци отсъстваха и не гласоподаваха.

Сега законът ще бъде прегледан от Камарата на делегатите.

Сенатът на Западна В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР