CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Mornings лайфстайл експертът Ашли Белман обсъди
Коментари Харесай

Тази седмица в "CBS Mornings" лайфстайл експертът Ашли Белман обсъди оферти за артикули, които могат да улеснят живота ви - и всичко това с изключителни отстъпки. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените може да се променят от датата на публикуване.

MagicHands truShiatsu Neck and Back Massager от TruMedic

Този масажор за врат и гръб с топлина е предназначен да пресъздаде докосването на професионален масажист. Той разполага с четири масажни възела, проектирани да действат като свой собствен "палец", за да помогнат за доставянето на шиацу масажна терапия. Вземете го на разпродажба сега с 45% отстъпка.

$100 в CBS Deals

CLOUD Socks

Тези чорапи за неявяване са проектирани да останат на място дори когато носени дълго време. Те са с до 31% отстъпка сега в CBS Deals.

$10 в CBS Deals

The Whatever Pan 

The Whatever Pan е тиган от лят алуминий проектирани да издържат на температури до 480 градуса. Той разполага със залепена стоманена основа, която може да се нагрява бързо и равномерно. Whatever Pan може да се използва върху газови, индукционни, керамични или електрически котлони. Вземете го от CBS Deals с 50% отстъпка.

$55 при CBS Deals

Произведен от Blaid препарат за почистване на таванни вентилатори с гъвкава четка

Почистващият препарат за таванни вентилатори Blade Maid е предназначен за почистване на таванни вентилатори, осветителни тела, лайсни, первази, автомобилни салони и щори. Четиристранната почистваща втулка може да се сложи около лопатките на вентилатора, за да помогне за премахване на прах и мръсотия. Може да се побере около перките на вентилатора до 7 3/8 инча. Blade Maid се предлага с подвижна телескопична лесна за хващане подплатена дръжка от пяна, която може да се удължи до шест фута. Вземете го сега с 30% отстъпка.

$28 при CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете два вдъхновени от тики Bluetooth високоговорителя на цената от един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в движение и другиCBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals : Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка CBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпка от CBS Mornings Deals: Вземете 50% от тази бутилка за вода за многократна употреба CBS Mornings Deals: Тази претеглена масажна подложка е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР