Бюджетът на Община Разград за 2024 година ще бъде 100

...
Бюджетът на Община Разград за 2024 година ще бъде 100
Коментари Харесай

Бюджетът на Разград ще бъде малко над 100 млн. лв.

Бюджетът на Община Разград за 2024 година ще бъде 100 279 000 лева Основният финансов документ бе признат през днешния ден на съвещание на Общинския съвет с 22 гласа " за ", шест " срещу " и един " въздържал се ".

При разискването на докладната Мирослав Грънчаров съобщи, че групата съветници от коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " няма да поддържа бюджета.

" Не тъй като финансовият документ е неприятен, а тъй като няма визия и основава чувството, че някои неща са скрити, изключително във връзка с отпадъците ", сподели Грънчаров. 

По време на дебатите не постъпиха писмени оферти за промени и докладната беше подложена на гласоподаване във типа, препоръчан от общинската администрация. След приемането на финансовия документ кметът Добрин Добрев благодари на всички чиновници от администрацията за добре свършената работа.

" Бюджетът е уравновесен, изпълнен с доста провокации и начертани направления ", сподели кметът. Той благодари и за оценката по отношение на бюджета, дадена в това число и от опозицията.

" За мен това, че няма нито едно предложение за промяна, е отзив, че администрацията и управлението на общината си е свършила работата при подготовката на бюджета. Сега следва да си свършим работата и във връзка с осъществяването му ", уточни Добрев.

В умозаключение той добави, че бюджетът има посока, само че човек би трябвало да има очи, с цел да я види.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР