Бягството се превърна в популярен начин за двойките да се

...
Бягството се превърна в популярен начин за двойките да се
Коментари Харесай

Двойка критикувана за искане на сватбени пари в странна бележка след „тайно бягство“

Бягството се трансформира в известен метод за двойките да се оженят – само че една младоженка беше подложена на рецензии, че към момента чака сватбени дарове, макар че се омъжи скрито.

Много двойки ще получат благи жестове на пари и дарове на сватбата си от своите посетители, само че в случай че нямате същинска женитба, на която хората да участват - не можете да очаквате дарове, нали?

Една двойка беше подложена на критика за това, че е поискала от приятелите и фамилията си да им подарят пари в записка, която са възнамерявали да изпратят след „ тайното “ си бягство. Твърдяха, че към момента желаят сватбени дарове, макар че никой не участва на огромния им ден. Хората обаче се питат по какъв начин могат просто да „ фактурират “ обичаните си хора за женитба, на която даже не са ходили или не са знаели за нея.

Колкото и да е хубаво да получавате сватбени дарове, хората се чудеха по какъв начин тази двойка към момента може да чака подаръците - защото желаеха да изпратят QR код, на който хората да изпращат пари. Булката отиде на по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР