Бургаският моделиер Димитър Козарев страда от коварно онкологично заболяване. Творецът,

...
Бургаският моделиер Димитър Козарев страда от коварно онкологично заболяване. Творецът,
Коментари Харесай

Бургаски моделиер страда от коварно заболяване, гасне заради неплатени осигуровки

Бургаският моделиер Димитър Козарев страда от подло онкологично заболяване. Творецът, сътворил преди години едни от най-красивите булченски и абитуриентски рокли, има плоскоклетъчен карцином на дясната сливица, само че поради неплатени осигуровки не може да стартира лекуване.

Това споделиха пред Burgas24.bg близки на Димитър, решени да му оказват помощ да завоюва най-трудната борба в живота си. Сумата, която му е нужна, с цел да стартира лекуване, не е огромна, само че поради гордостта си дизайнерът отхвърля да потърси помощ, а времето изтича.

През 90-те години на предишния век Димитър Козарев работи като фешън дизайнер в фешън къща " Минон " и " Магика ", а следствие независимо основава и създава доста булчински, абитуриентски и вечерни дамски тоалети, както и мъжки дрехи. В последните години, поради стихващия интерес и заливането на пазара с конфекция, му е все по-трудно да се изхранва с работата си, затова се отдръпва. Малките поръчки, които идват все по-рядко са извънредно незадоволителни да свързва двата края.

В края на пролетта стартира да усеща пареща болежка при преглъщане в региона на сливиците. Първоначално не обръща внимание и го отдава на инфектиране, само че болката стартира да се задълбочава. Тъй като няма персонален доктор и не е здравно обезпечен, се обръща към кабинет УНГ в Онкодиспансера. С тъга намира 160 лв. за биопсия и след 15 дни очакване чакане чува страшната диагноза - плоскоклетъчен карцином на дясната сливица с начало на вроговяване. Налага се оперативно премахване, лъчетерапия или химииотерапия, за които Димитър няма нужните средства.

Вече половин година бургазлията постепенно гасне и чака края си, поради невъзможността да заплати животоспасяващото си лекуване. Туморът продължава да се развива и към този момент обгръща съвсем цялото небце. Нека му помогнем!

Дължимата сума в Национален осигурителен институт е 1282.87 лева Код за заплащане: 561111

Димитър Козарев няма банкова сметка. Ако имате предпочитание и опция да му помогнете, свържете се с него на телефон: 0887333620.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР