Булка и младоженец, които бяха планирали и платили сватбата си,

...
Булка и младоженец, които бяха планирали и платили сватбата си,
Коментари Харесай

„Ние отказахме луксозната сватба в Обединеното кралство, която нашето семейство искаше, и загубихме £5000 – но имахме церемонията на мечтите си“

Булка и жених, които бяха възнамерявали и платили сватбата си, взеха решение да се откажат от нея, когато схванаха, че са пробвайки се да угодят на обичаните си хора, вместо да следват фантазиите си.

Сватбите могат да бъдат превъзходен метод да съберете фамилии, само че също по този начин могат да причинят доста търкания по време на планирането. От далечни родственици до образуване на масата, има огромен напън в опитите да се угоди на всички. Любимите хора ще чакат предложения и ще задават въпроси за това къде и по кое време ще бъде огромният ден.

Двойката Джейми и Дейвид Суон от Муселбург, Единбург, възнамеряваха да се оженят в влиятелната къща и имение Carberry Tower Mansion House and Estate в родния им град през юни предходната година. Двойката смяташе, че фамилията и приятелите им ще харесат и уважат избора им за обичайната шотландска женитба - надълбоко в себе си знаейки, че това не е сватбата, която в действителност желаят.

Джейми, 35-годишна детегледачка, изясни, че тя и Дейвид постоянно са си представяли да кажа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР