bTV за пореден път се срина до нивото на радиоточка

...
bTV за пореден път се срина до нивото на радиоточка
Коментари Харесай

bTV тотално се опозори! Пусна прислужник на Костов да сипе лъжи за "Дунарит" и министър Караниколов!

bTV за следващ път се срина до равнището на радиоточка на банкера дезертьор Цветан Василев. След клоунадата от шутове, които бяха изровени от нафталина и набутани в студията на кабеларката през последните дни, през днешния ден на феновете бе наложен един от най-личните приятели на българския Фетуллах Иван Костов - Стоил Яков. За да придадат достоверност на брътвежите му от bTV показаха Яков като някогашен член на борда на шефовете на " Терем ", а не като деятел на корпоративно-клиентелистката партия ДСБ.

Преди по-малко от година Яков бе ръководител на предизборния щаб на кликата на Костов и " агнешките главички ".

Безспорният факт, обаче бе завоалиран в bTV, а той бе показан като специалист. Именно като подобен от устатата му излязоха следващите отровни спекулации за " Дунарит ".

Опиянил се от личните си нелепости, Яков стигна до такава степен, че да твърди какъв брой неприемлива била намесата на страната и министър Караниколов за стабилизирането на " Дунарит ".

bTV спести на феновете си грозната истина за един от съратниците на Фетуллах Костов.



" Яков е малък предприемач от Петрич, занимаващ се с „ оранжерии и консултантска активност, който внезапно става ръководител на борда на шефовете на " Терем ".

Съвсем инцидентно Стоил Яков е водач и създател на структурата на ДСБ в Петрич, надлежно изтъкнат деятел на партията. Разследван е за присъединяване в незаконна група за образуване на черно тото през 2011 година дружно с някогашния футболен национал Георги Бачев и други хора на Иван Костов, в това число Димитър Стойчев, който е член на управлението на ДСБ в Благоевград.

Вуйчото на Яков е известният седесар от предишното Иван Будимов, който пък беше началник на митница Кулата при ръководството на ОДС, а хотел „ Елит “ на брат му Петър Яков в Банско, е едно от желаните места за отдих на Иван Костов.

След като Стоил Яков е назначен на поста ръководител на борда на шефовете по предложение на Радан Кънев, който въобще не крие това, целият ръб на шефовете е заменен: уволнени са 15 души – измежду тях са юристите на холдинга и специалисти на разнообразни позиции. Тук извиненията на Яков – не можели да се оправят единствено с един бременен правист и по тази причина им трябвал тъкмо кумът на Радан Кънев – Васил Танков, добиват перверзен привкус. Значи уволняваш си юристите и специалистите, а след това сключваш контракти с външна за компанията адвокатска фирма, която да те съветва с едномесечни, автоматизирано подновяващи се контракти за хиляди над междинната заплата на юриста на самото сдружение ", разкри наскоро Рони Димитрова, която е привърженичка на дясната концепция.

Разкритието й не е опровергано и до през днешния ден. Вместо това bTV не се посвени да бръкне в политическото бунище, където е ДСБ, да извади Яков и да го тропоса в утринния си блок единствено и единствено, с цел да обслужи скандалния тандем Цветан Василев - Емилия Гебрев, които се пробват да сложат ръка на военно-промишления комплекс.



Гостуването на Яков бе предшествано от скандалното " социологическо изследване " за КТБ на дуета Кънчо-Андрейчо.

Новоизлюпените голфъри пробутват следващата си подправена мантра евентуално, с цел да оправдаят златния дъжд, който е изсипал в джобовете им банкера дезертьор от българското правораздаване.

Докато се глези в шармантното си имение в Сандански, господин Кънчо несъмнено си спомня за визитата си в една близка до кабинета на Василев зала с кръгла маса, от която си е тръгнал с торба, много по-широка от тази на Андрешко.


Едва ли е загаснал и загатна за богатите приходи от общата им компания за стволови кафези с клиента на българската прокуратура.

Скоро спомените могат да се трансфорат в кошмари, а топчетата за голф да се забият в алчните гърла на социолозите. И да им приседнат по този начин, както позорните им " проучвания на публичното мнение ".





Сега същите " проучвания на публичното мнение " ще бъдат изтракани и от новото чене на Любица Кулезич по кабеларката BiT.

Заможната дама се е заредила с две ченета. Едното демонстрира на феновете, а другото - цялото в злато с букви Ц.В. държи в чаша с вода до нощното шкафче на просторното си столично жилище.

Блясъкът на ченето й, обаче от дълго време е липсващ зад подправената й усмивка. Съвсем скоро сръбската приятелка ще бъде прибрана в музея за восъчни фигури на мадам Тюсо. Нейният белградски стопанин сигурно може да си разреши откриването на подобен музей в сръбската столица преди да влезе в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР