Британците поставят под въпрос всичко, което знаят, след като научиха

...
Британците поставят под въпрос всичко, което знаят, след като научиха
Коментари Харесай

Британците потресени, след като откриха как се продава мляко в Канада - и забелязаха огромни проблеми

Британците слагат под въпрос всичко, което знаят, откакто научиха по какъв начин се продава мляко в канадските супермаркети.

Когато британците отидат в в супермаркета да купуват мляко, те знаят тъкмо какво ще получат. Намерете пътеката за млечни артикули и ще видите редове с разнообразни размери мляко - всички в пластмасови бутилки или картонени опаковки. Преди можехте просто да погледнете в горната част, с цел да видите какъв тип получавате – синьо за пълномаслено мляко, зелено за полуобезмаслено и алено за обезмаслено – само че в този момент би трябвало да погледнете етикета вместо това.

Така че, когато британците схванаха, че млякото в Канада се продава в торби, те бяха изумени. Музикантът и основател на наличие Джена Бенет неотдавна се реалокира в Обединеното кралство от Канада и по време на посещаване вкъщи тя показа откровението със своите 189 хиляди почитатели в TikTok.

В неотдавнашен видеоклип тя показа: „ Едно нещо за Канада, млякото ни идва в торбичка ", а в надписа тя написа: „ Мис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР