Британците, които отиват в Източна Азия, са предупредени никога да

...
Британците, които отиват в Източна Азия, са предупредени никога да
Коментари Харесай

Британците са предупредени никога да не ядат опасен южнокорейски деликатес, който убива шест души всяка година

Британците, които отиват в Източна Азия, са предизвестени в никакъв случай да не ядат рисков южнокорейски деликатес, който убива шест души всяка година.

Хората преди са били отклонявани от яденето на „ най-опасното сирене в света “ на дестинации в Европа. Но в този момент е издадено още едно здравословно предизвестие по отношение на южнокорейско ядене, което посетителите на страната са нетърпеливи да опитат.

Авантюристично настроените ядещи обаче е казано да заобикалят деликатес от октопод, който има " вендуза " това може да те убие. Изчисленията демонстрират, че към шест души умират от усвояване на деликатеса всяка година. Но Daily Star оповестява, че към момента може да бъде извънредно известен на някои места макар риска от гибел.

Когато свързани смъртни случаи станат вести, отчетите нормално идват с насоки за по-безопасни способи за ястие на деликатеса за тези, които към момента желая да го опитвам. В допълнение към това има огромен етичен проблем с храната, защото животното е към момента живо, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР