Британският стилист Марк Пилчър е починал на 53 години след

...
Британският стилист Марк Пилчър е починал на 53 години след
Коментари Харесай

К-19 погуби стилист на известни филми дни след като получи награда "Еми"

Британският стилист Марк Пилчър е умрял на 53 години след заразяване с ковид, заяви сп. Variety, базирайки се на неговия сътрудник Къртис Браун. Пилчър, художник по грима и прическите, работил в сериали като „ Бриджъртън “ и „ Абатството Даунтън “, е бил имунизиран, отбелязва се в материала.

Три седмици по-рано той получи премия „ Еми “ в Лос Анджелис, като преди пътуването в Съединени американски щати си е направил тест за COVID-19, който е посочил негативен резултат. След завръщането си във Англия стилистът се разболява, а през уикенда положението му внезапно се утежнява. Той издъхва в неделя, 3 октомври. „ Марк беше доста пристрастен в своята работа и бе необикновено надарен.

Трагедия е, че си отиде токова млад, когато още толкоз доста можеше да направи. Използвайте това като увещание, че COVID-19, както и преди, съставлява действителна заплаха.

Ваксинирайте се и носете маска, с цел да отбраните себе си и близките “, разяснява случилото се с Пилчър актрисата Никола Кофлан. През 2018 година Марк Пилчър беше номиниран за премия „ Оскар “ в категорията за прически за работата си във кино лентата „ Мери, кралицата на Шотландия “ със Сърша Ронан и Марго Роби. Сред другите филми на Пилчър са „ Суфражетка “, „ Красавицата и Звяра “, „ Тъмни сенки “ и др.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР