Британски турист, който е в интензивно отделение на карибски остров,

...
Британски турист, който е в интензивно отделение на карибски остров,
Коментари Харесай

На снимката е британският баща, 64, в интензивно отделение, след като беше наранен от смъртоносна акула-бик

Британски екскурзиант, който е в интензивно поделение на карибски остров, откакто беше съществено ранен при нахлуване на акула, беше назван.

Бащата на две деца, Питър Смит, на 64 години, от Беркхамстед, Хартфордшър, беше атакуван на 10 метра от брега покрай хотел Starfish в Courland Bay, на северния бряг на Тобаго в петък сутринта.

Той е получил пострадвания на лявата си ръка, лявото бедро и стомаха след офанзивата, включваща акула-бик, която се прави оценка на дължина от 8 до 10 фута и широчина 2 фута, сподели Камарата на събранието на Тобаго. Главният секретар Фарли Августин сподели на брифинг за пресата във Facebook в петък вечерта, че мъжът е бил на отмора на острова със брачната половинка си и другари и е трябвало да лети вкъщи същия ден.

Г-н Августин сподели, че мъжът е постоянен и „ се усеща добре “, само че остава в интензивно поделение и е държан под анестезия в общата болница в Скарбъроу. Той продължи: „ Бяха направени някои повторни закрепвания, да вземем за пример на пръсти, и се надяваме, че това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР