Британската журналистка Деби Едуард се хвана на шегите на австралийците,

...
Британската журналистка Деби Едуард се хвана на шегите на австралийците,
Коментари Харесай

Журналистка надяна бронежилетка, за да подържи коала и стана за смях ВИДЕО

Британската журналистка Деби Едуард се хвана на шегите на австралийците, че коалата е рисков див звяр и облече бронежилетка, с цел да се срещне с нея. Видео, запечатало неуместно изглеждащата репортерка на ITV News се трансформира в същински вирус в мрежата, оповестява телевизионният канал ABC.

Шегите за хищната коала са доста известни в Австралия. Измисленото животно се среща единствено в приказките, само че локалните постоянно пробутват истории с нея на туристите.

Продуцент, ветеринар и притежател на националния парк на остров Кенгуру решили да се пошегуват с журналистката, пристигнала на мястото, с цел да снима репортаж за горските пожари. Едуард попитала див звяр ли е коалата и има ли заплаха, в случай че я пипне.

Зевзеците единствено това и чакали. Бързо удостоверили съмненията на чужденката и й споделили, че в случай че желае да подържи животното, би трябвало да облече специфична дреха, която ще я отбрани от захапване.

Малко по-късно комичното клипче бе качено във Facebook от продуцента Шон Мулкахи с апел към потребителите да подаряват средства за възобновяване на националния парк.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР