Брентфорд продължи със силното си представяне в Премиър лийг напоследък,

...
Брентфорд продължи със силното си представяне в Премиър лийг напоследък,
Коментари Харесай

Брентфорд нанесе нова загуба на Уест Хам, Тони отново блести

Брентфорд продължи със мощното си показване в Премиър лийг в последно време, като записа победа с 2:0 като посетител на Уест Хам. Двата отбора се изправиха един против различен в среща от 18-ия кръг. Отново огромна заслуга за триумфа на " пчеличките " имаше звездата на отбора Айвън Тони, който означи първия гол в 8-ата минута и асистира за втория на Джош Дасилва в 43-тата минута. Това пък бе пета поредна загуба за " чуковете " в шампионата.

Уест Хам стартира мача по-добре и пръв имаше късмет за разкриване на резултата в 5-ата минута, само че удар на Деклан Райс се отби от гредата.

Гостите обаче чакаха своя късмет и в 18-ата минута нанесоха своя удар. След дълъг тъч топката бе отклонена към Кристиан Ньоргор, неговият удар бе избавен от вратаря, само че при добавката Тони от близко вкара за 0:1.

В 43-тата минута Брентфорд удвои преднината си. Тони пусна превъзходен извеждащ пас за Дасилва, който невъзмутимо осъществя за 0:2.

В началото на второто полувреме домакините получиха дузпа за нарушаване на Бен Мий против Джаред Боуен, само че след разглеждане с ВАР стана ясно, че фаулът е отвън наказателното поле и дузпата бе анулирана.

До края и двата отбора пропуснаха някои шансове за гол, само че срещата приключи при този резултат и Брентфорд си потегли удовлетворен. Лошата вест за гостите бе, че Тони напусна терена на носилка след противен конфликт в добавеното време на мача и не е ясно какво е положението му.

С този триумф възпитаниците на Томас Франк събраха 23 точки и се намират на 9-ото място в класирането. Уест Хам пък остава на 17-ото място с 14 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР