Бременна жена загуби бебето си след конфликт, заплахи и побой

...
Бременна жена загуби бебето си след конфликт, заплахи и побой
Коментари Харесай

Бременна жена загуби бебето си след масовия бой в Земен

Бременна жена загуби бебето си след спор, закани и побой сред две групи хора в град Земен директно след локалния празник " Сурва " на 14 януари.

Криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник работят по изясняване на случая, а в полицията са подадени две тъжби. Едната е на група от хора, които настояват, че са бити, измъчвани и заплашвани от 50-годишен локален гражданин. Той от своя страна също внася своя тъжба, в която разказва версията си по случая. Мъжът твърди, че с щерка му са заплашвани по телефона от първите жалбоподатели, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в миньорския град.

Вследствие на свадата са потърпевши общо четирима души, измежду които 32-годишна жена, бременна в осма гестационна седмица и приятелят й. Часове след случая дамата е почувствала неразположение и е получила кървене. При обзор в МБАЛ " Рахила Ангелова " е открито, че плодът ѝ е мъртъв и би трябвало да бъде отхвърлен. Интервенцията ще бъде на следващия ден, удостовери самата тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Жената споделя, че не е схванала какво е провокирало случая и реакциите на 50-годишния нападател, който се нахвърлил върху групата с ритници и юмруци.

В Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник са показани и медицински документи от пострадали и са снети сведения от всички участници. 50-годишният мъж, който по информация на поданици на Земен е някогашен граничен служител на реда, е бил арестуван за период до 24 часа с полицейска заповед.

В Районната прокуратура пък е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието не престават под надзора на наблюдаващ прокурор.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР