Бразилия и Швейцария се изправят един срещу друг във втория

...
Бразилия и Швейцария се изправят един срещу друг във втория
Коментари Харесай

Време е за самба: Бразилия ще опита да си уреди участие в елиминациите още днес

Бразилия и Швейцария се изправят един против различен във втория си дуел от група " G " на Мондиал 2022. Срещата на стадион " 974 " стартира в 18:00 часа.

Фаворитът тук е ясно изразен, само че " кръстоносците " нееднократно са препъвали огромните народи, а включително и южнобразилците. Двата отбора имат два мача на Световно състезание, като те приключват наедно.
 Стана ясно по кое време Неймар ще може да се завърне за Бразилия
Стана ясно по кое време Неймар ще може да се завърне за Бразилия

Глезенът към този момент му е добре

Първият от тях е през далечната 1950 година, а вторият преди единствено четири години в Русия. Тогава бразилците повеждат през първата част, само че швейцарците изравняват през втората. В последна сметка двата отбора не престават към 1/8-финалите.

Иначе Бразилия стартира шампионата обещаващо, откакто изцяло справедливо завоюва първия си мач с 2:0 над Сърбия. В светлината на прожекторите беше нападателят Ричарлисон, който означи и двете попадения, второто от което беше с прелестна странична ножица.

Въпреки това не липсваха и неприятни вести за " Селесао " след мача, защото суперзвездата Неймар и десният бранител Данило са с травми в глезените си и пропущат днешната среща.
 Шакири: Едва ли ще имаме доста обстановки за гол против Бразилия
Шакири: Едва ли ще имаме доста обстановки за гол против Бразилия

Двубоят е на следващия ден от 18:00 часа

Успехът за Швейцария пък пристигна надалеч по-трудно и в по-равностоен конфликт с Камерун. На почивката дуелът приключи при нулево тъждество, само че " Кръстоносците " поведоха рано с гол в третата минута от втората част. Двата отбора владееха топката по равно, като такова бе съотношението и на техните удари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР