Браузърът сваля предварително подходящи уеб странициОбновен браузър Chrome с офлайн

...
Браузърът сваля предварително подходящи уеб странициОбновен браузър Chrome с офлайн
Коментари Харесай

Chrome за смартфони проработи и офлайн

Браузърът смъква авансово подобаващи уеб страници

Обновен браузър Chrome с офлайн функционалност е наличен за някои консуматори на Android устройства

Нова версия за мобилни устройства на най-популярния браузър Гугъл Chrome предлага опция за разглеждане на уеб страници даже и без връзка към интернет от потребителите в разрастващите се страни.

Обновеният Chrome с офлайн функционалност е разполагаем към този момент единствено за Android устройства. Потребителите могат авансово да си смъкват уеб страници и да ги преглеждат по-късно, когато нямат връзка с световната мрежа.

Системата за авансово събаряне на уеб страници работи единствено при съществуване на Wi-Fi достъп, като нейният логаритъм дефинира независимо какво наличие да зареди от интернет в интерес на потребителите.

Изборът на уеб страници се прави въз основа на историята на визитите на уеб сайтове, продължителността на разглеждане на обещано наличие и други фактори.
още по тематиката
Към момента от новата версия на Chrome могат да се възползват потребителите в разрастващи се страни като Индия, Индонезия, Бангладеш и Бразилия, където интернет покритието е едва. По-късно офлайн функционалността ще стане налична и в други райони.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР