Братовчед на загиналия при тежката катастрофа край Аксаково шофьор коментира

...
Братовчед на загиналия при тежката катастрофа край Аксаково шофьор коментира
Коментари Харесай

Близък на загиналия край Аксаково: Колата на НСО се е движела с над 160 км в час

Братовчед на починалия при тежката злополука край Аксаково водач разяснява обществено зверското меле. По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил доста над допустимата скорост.

Той е написал,:  " Братовчед ми е излязъл е от знака " СТОП ". Докъдето му стига видимостта е било чисто, само че те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра ".

Техен непосредствен разяснява:   " Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост би трябвало да е бил джипа, с цел да не може да спре преди удара.... "

Припомняме, че през вчерашния ден, към 17:30 часа, край Варна стана тежка злополука с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място почина водачът, а брачната половинка му бе превозена по неотложност в болница. В момента дамата е с заплаха за живота.

" Кой е отговорен и какви са били условия, би трябвало да изяснят способените органи. Законът за придвижване по пътищата би трябвало да се съблюдава, тъй като е написан с кръв. Трябва да се съблюдава изключително от политиците, които следва да дават образец ". Това сподели пък президентът Румен Радев, във връзка пътния случай край Аксаково. Държавният глава изрази съболезнования към фамилията на жертвата.

" Аз в никакъв случай не приканвам водачите ми да карат бързо. Те са експерти и преценят ", безапелационен бе Радев. Той сподели още, че произшествия е имало през всички години, откогато НСО съществува , и то много по-тежки . " Не намирам учредения да има промени в управлението на службата ", сподели още президентът.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР