Бракосъчетанието на семейство габровски е през 2011 г. и оттогава

...
Бракосъчетанието на семейство габровски е през 2011 г. и оттогава
Коментари Харесай

Съпругът на ер*тичната кралица Диана Габровска – Тони: Участва във филми за възрастни, защото я очерниха на кметските избори в Момин проход

Бракосъчетанието на семейство габровски е през 2011 година и от този момент до ден сегашен поделят съпружеските си отговорности поравно, въпреки нежната половинка Диана да има куп задължения като по*но актриса. Тя не стопира да пътува, разучава сюжети и на всичкото от горната страна дава отговор за възпитанието на синовете им.

 

До момента е взела участие в над 15 „ медицинско-образователни ленти “, които се популяризират в международен мащаб, с помощта на актуалните технологии. Наричат я „ българската п*рно кралица “ и несъмнено има за какво.

 

Съпругът й Тони е инженер по обучение, само че през последните години се е посветил на бизнеса на брачната половинка му. Той споделя, че въобще не ревнува благоверната си, защото физическият контакт сред нея и сътрудникът й пред камерите, е просто „ работа “.

 

Тони се връща обратно във времето и отбелязва, че това, което харесал у Диана е, че е жена с темперамент, която държи на думата си – когато обещае нещо, го прави. Освен това излъчвала деликатност, женственост и лъчезарност.

След първата среща последвала втора, трета и по този начин нещата се завъртели. Той постоянно е бил непосредствен, само че в същото време и деликатен към брачната половинка си. Уважава я като жена и майка, и имат естествен живот като всяко българско семейство.

 

Синовете им знаят, че майка им е модел, само че не са им разказали детайлности. Надява се, че един ден, когато схванат и е уверен, че съучениците им ще им кажат, ще проявят схващане.

 

Колкото и необичайно да звучи, Тони твърди, че не ревнува брачната половинка си от контактите в работата й, тъй като не счита за невярност физическата активност, която тя прави. За него страшното е, когато предадеш някого душевно, изключително в случай че ти е любим/а, съпруг/а. Когато доверието в другия падне, почват лъжите, измамите и схемите, а болката е ужасна. Според него единствено физическата невярност не е проблем, защото тя не наранява. В поддръжка на думите си акцентира, че всяка седма двойка в Европа към този момент е в отворена полова връзка.

 

Отглеждат дружно децата си, пътува със брачната половинка си до Гърция, когато има професионални задължения. Макар да се е случвало да участва на фотоси, в никакъв случай не си е разрешавал да си вземе кафе и да я гледа. Съпругът й споделя, че през 2019 година, Диана се кандидатирала за кмет на градчето, в което живеят – Монмин проход и по този начин станала „ белята “ със фотосите. Те били на домашния им компютър, който занесли на корекция. Макар да не оправили компютърната щета, явно са разгледали какво има. Очевидно за компромати, на идващия ден цялостен град приказвал за фотосите, а брачната половинка му била срината със земята. Изпаднала в меланхолия, не желала да излиза, да приказва с хората, заживели в същински пъкъл, без да са сторили неприятно на никого.

 

Започнали да получават и подигравателни известия от хора от Костенец, пишели им момчета. Малко по-късно всичко било изпратено към претендентите за общински съветници и кметове. Така Диана се трансформирала в тема№1 на диалог освен в Момин проход, а и по малките екрани. Стигнало се до такава степен, че в гадорията подали сигнал и до Социалните, желали да им лишават децата…

 

През май 2020 година я поканили за фотоси в „ Плейбой “, била на корицата. Обадил й се персонално починалият Христо Сираков, последвало присъединяване в конкурс за плеймейтки. Съпругата му написала и книгата „ Аз грешницата “, в която описвала живота им и по този начин нещата малко по малко се поуталожили, само че станало ясно, че намеците за голите фотоси на брачната половинка му, няма да спрат.

 

В един миг с тях по Инстаграм се свързали чиновници от компанията „ Шугър бейби “ от Гърция, поговорили, по-късно отишли на място и видели онлайн по какъв начин стоят нещата. Повторили им най-малко 300 пъти, че веднъж сниман и качен в нета, филмът остава там вечно. Били извънредно правилни още през цялото време и остават такива и до през днешния ден.

 

Към днешна дата Диана е топ актриса на компанията и е доста харесвана. Снима се в милф категорията, която е за дами над 35 години. Тони признава, че също има предложения за присъединяване в няколко кино лентата, само че не обича да се снима, въпреки че разсъждава на глас „ знае ли човек… “.

 

Диана е приключила висше обучение, компетентност „ Бизнес администрация “. Работила е по специалността си в София, само че си дала ясна сметка, че това не води до никакви съществени триумфи.

Тони прецизира, че хонорарите на порноактьорите са разнообразни за другите участия, само че са конфиденциална информация в сектора и не го споделя.

 

Категоричен е, че служебните задължения на брачната половинка му не пречат на интимността посред им. Най-странното в цялото обстановка обаче е, че точно съпругите на мъжете, които го хулят си имат любовници, а те даже не подозират. В този ред на мисли той акцентира, че за него е извратено да имаш държанка, а да се правиш на светец вкъщи.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР