Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка. Днес лидерът на ГЕРБ

...
Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка. Днес лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов от Ахелой: В момента кампанията тече така: Те лъжат, ние трябва да показваме истината

Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка. Днес водачът на ГЕРБ е в Ахелой.

В акцията демонстрираме това, което сме създали. ГЕРБ-СДС имаме 140 страници стратегия, другите имат 2 страници опорки. Ние имаме решение! Да вземем за образец Ахелой-направихме обход, в този момент хората пътуват комфортно, направихме детски градини, улично осветяване, сподели той.
Казват, че сме давали пари от джипката. Ето защо сме ги давали – за детски градини, за ясли. Всичко е правено за хората, разкри Борисов.

Борисов се обърна със съвет към някогашния учебен министър Красимир Вълчев да приказва за всичко реализирано по време на мандата му като министър. И напомни за двойното нарастване на учителските заплати, за всички над 1200 учебни заведения и детски градини, които са ремонтирани, както и за частичните поправки в постройките на други учебни заведения, оповестяват от novini.bg. Върнахме хиляди деца назад в класната стая. В момента акцията тече по този начин: Те лъжат, ние би трябвало да демонстрираме истината.

А тези от Политическа партия си ненавиждат народа. Лъжа след неистина. Нямало диверсификация. Ние направихме гръцката връзка, румънската връзка, турската връзка. Направихме реверсивни компресори. Направихме пренос, с който страната печели по половин милиард на година.

Самият Майк Помпео сподели, че България е страната на Балканите с най-вече построена газова инфраструктура. А „ Промяната “ споделят, че 12 години нищо не било направено. Тогава аз запитвам 1300 години нещо било ли е направено за диверсификацията?! Една и съща опорка повтарят.

На „ Балкански поток “ има 5 входа. Ще отивам на всеки един от тях, с цел да демонстрирам от кое място влиза газа.

Първите ограничения против корупцията в „ Гранична полиция “ ги взе служебното правителство-махна Бойко Рашков. По логиката на Петков корупцията води непосредствено към него и към някогашния към този момент министър Рашков. Три са факторите, с цел да има нулева миграция-политическа воля, турският президент би трябвало отново да одобри драговолно, че границата е обща и би трябвало да я пазим дружно и Европейска комисия.

Страхувам се за протичащото се в Запорожието. Всеки ден чувам за атомната електроцентрала там. Включват и изключват реактори непрекъснато. Съжалявам, че няма да има почитан български представител в сесията на Организация на обединените нации, който да сложи въпроса. В Запорожието би трябвало да има интернационалните сили и да не се позволяват и двете страни в спора там. Ще убият туризма и земеделието за десетилетия. Всички помним Чернобил.

2 октомври ще мине. Въпросът е да има ръководство на хора, които милеят за България и могат да ръководят. Ние сме потвърдили, че можем. Справяли сме се с рецесия и преди.

Кое желаят да продължи?! Разрухата, хаоса, разпада… 70% от българите са обеднели от „ смяната “-казва го социологията.

Световният първенец по банкрутиране на банки Румен Гечев споделя за бюджета на Асен Василев, че е най-хубавият бюджет от 25 години насам. Сами можете да прецените защо става въпрос.

Сега служебното държавно управление би трябвало да се концентрира върху оправянето с следствията в наводнените региони. Бог беше милосърден, тъй като жертви няма. Но тежката техника на държавното дружество е там и работи. Нашите младежи също ми пращат фотоси от там. Виждам какво е.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР