БОСТЪН (АП) — Масачузетс ще започне да ограничава колко дълго

...
БОСТЪН (АП) — Масачузетс ще започне да ограничава колко дълго
Коментари Харесай

Бездомните семейства са изправени пред ограничения за престой в приюти, докато Масачузетс се бори с наплива от мигранти

БОСТЪН (АП) — Масачузетс ще стартира да лимитира какъв брой дълго бездомните фамилии могат да останат в приюти, до момента в който щатът продължава да се бори с напора от бездомни мигранти.

От 1 юни общата дълготрайност на престоя ще бъде лимитирана до девет месеца, в края на които фамилиите ще имат право на до две 90-дневни снадки, според спомагателен бюджет, утвърден от държавните законодатели и подписан от губернатора на Демократическата партия Маура Хийли във вторник.

Законът също по този начин изисква от държавната Изпълнителна работа за жилищно настаняване и годни за живеене общности да сътвори проект за пренастаняване и да обезпечи ръководство на случаите за всички лица в приюти, откакто изоставен програмата, и изисква проектът да бъде наново сертифициран на всеки 60 дни, тъй че че фамилиите могат да продължат да дават отговор на изискванията.

Удълженията ще се основават на условия, които включват претовареност или присъединяване в стратегия за образование на работната мощ, статут на вет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР