БОСТЪН (AP) — Едно от нещата, които нападателят на Селтикс

...
БОСТЪН (AP) — Едно от нещата, които нападателят на Селтикс
Коментари Харесай

За последен път Селтикс и Кавалиърс се срещнаха в плейофи през 2018 г. Този път Бостън е отборът, който трябва да победи

БОСТЪН (AP) — Едно от нещата, които нападателят на Селтикс Джейлън Браун си спомня за времето си в балона на НБА във Флорида през 2020 година по време пандемията беше инцидентното му виждане на Донован Мичъл.

Мичъл, тогава с Юта Джаз, като че ли изскочи в общите пространства на балона по същото време като Браун. Това докара до хумористична храна в обществените медии сред двойката и оказа помощ за основаването на другарство сред младите звезди, което продължава и през днешния ден.

Но нищо от това не мисли за Браун тази седмица, до момента в който поставените на върха на Изтока Селтикс се приготвят за стартират своята серия от втори кръг с Кливланд Кавалиърс на Мичъл.

„ В плейофите няма другари “, сподели Браун. „ Просто би трябвало да се подготвиш за игра. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса. “

Мичъл, който също назовава другар на Boston All-Star Джейсън Тейтъм, сподели, че е спрял да приказва с тях, когато групата е била финализирана.

„ Всичко е конкуренция и не чакам нищо друго с изключение на най-хубавото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР