Боряна Калейн спечели златен медал на топка и сребърен на

...
Боряна Калейн спечели златен медал на топка и сребърен на
Коментари Харесай

Боряна Калейн със златен медал на Световната купа в Баку |

Боряна Калейн завоюва златен орден на топка и сребърен на обръч в първите два финала на обособените уреди при дамите на Световната купа по художествена гимнастика в Баку.

Калейн получи оценка 33.050 с 9.000 за артистичност на топка. 

На обръч тя получи 31.450 точки, което й донесе сребърен орден. Калейн към този момент има три медала от Баку -1 златен и 2 сребърни, откакто през вчерашния ден зае второ място в многобоя. 

Другата българка Ева Брезалиева остана осма в единствения си край на обръч с 22.650 точки.

От Българската федерация по художествена гимнастика оповестяват, че Брезалиева е излязла, изиграла е една трета от съчетанието и е напуснала килима.

" Включил се е сигнал на противопожарната защита, че в залата има пожар, хората са почнали да бягат от залата, всички са били уплашени доста, Ева е треперила цялата, След това казусът е бил позволен и върнаха Ева да играе, само че сами разбирате, че след такова нещо е мъчно да играеш съсредоточен и спокоен. Затова дано подкрепим Ева, просто извънреден малшанс за нея, само че такива неща се случват, хубавото е, че няма последици ", пишат още оттова. 

Състезанието продължава с финалите при ансамблите, където няма българско присъединяване, и с финалите на бухалки и лента при дамите, които ще приключат към 15.30 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР