Боряна Баташова изхвърча от Денсинг старс още първата вечер от

...
Боряна Баташова изхвърча от Денсинг старс още първата вечер от
Коментари Харесай

"Тая се ч*ка на полилея" - близки на Боряна Баташова разкриха чия скандална любовница е!

Боряна Баташова изхвърча от " Денсинг старс " още първата вечер от шоуто, само че единствено по тази причина, че е била пияна до козирката. По време на всички подготовки преди шоуто, тя побърквала колегата си по танци Калоян, а и журито, с това, че непрестанно идва наквасена. Ако не беше алкохолът обаче, вдовицата на Андрей Баташов щеше и до край да стигне, шушукат в медията.

Защо ли?! Определено не, поради танцувалните й умения, а поради креватните такива. Оказа се, че Баташова е държанка на баш шефа на Би Ти Ви - германеца Ралф Бартолайт. Двамата се срещнали преди много време на празненство и Боряна го омаяла с силата си и жаждата за купони. Самият Ралф бил огромен купонджия, описват осведомени.

Преди Борянка, Бартолайт ходел с друга наша известна вдовица, само че тя била по-кротка и не обичала шумните празненства, по тази причина й бил шута незабавно, откакто фиксирал Баташова. А и тя се постарала да я хареса - пуснала му още на часа, както се споделя, освен това се постарала много.

" Тая се ч*ка на полилея, никак не й дреме. Тя и с това омайва мъжете, тъй като всичко друго й липсва. Нито е интелигентна, нито е дама, нито е огромна хубавица, само че доста се старае в леглото ", разясняват близки до нея източници.

Тепърва ще забележим какъв брой ще продължи идилията й с медийния необут, несъмнено...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ралф Бартолайт Боряна Баташова Денсинг старс Калоян Андрей Баташов любовница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР