Борисов нека да не ни будалка! Това каза пред bTV съпредседателят

...
Борисов нека да не ни будалка!
Това каза пред bTV съпредседателят
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ГЕРБ се държат дака, защото имат зад гърба си Иван Гешев

" Борисов дано да не ни будалка! "

Това сподели пред bTV съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атансов , откакто по-рано през днешния ден Бойко Борисов съобщи, че ГЕРБ ще бъде първа или втора политическа мощ след идните предварителни парламентарни избори и по тази причина партията е подготвена да подаде ръка на всички, които поддържат настояванията й.

" Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолираност, само че не са си платили цената за това корупционно ръководство и са в това положение, държат се по този начин заради една елементарна причина - имат зад тила си Иван Гешев ", акцентира Атанасов.
 ГЕРБ в подготвеност за съдействие с всички партии
ГЕРБ в подготвеност за съдействие с всички партии

От партията упорстват за закон за 100% диверсификация от " Газпром "

Той обърна внимание също, че измежду изредените през днешния ден от водача на ГЕРБ цели правосъдната промяна е била упомената последна.

" Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в огромната си част са лицемерно държание. Това не би могло да се състои до момента в който не се заплати цената на корумпираната " Борисова " страна ", посочи Атанасов.
 Нинова: Законите на Борисов подсигуряват студена зима
Нинова: Законите на Борисов подсигуряват студена зима

Лидерът на ГЕРБ желае да се върне във властта с цената на страна и народ, по думите й

Запитан за какво от " Демократична България " не са издигнали претендент за началник на КПКОНПИ, а обединението е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов уточни, че в тази ситуация не е било да належащо да се основава непотребна конкуренция.

" ГЕРБ още веднъж се пробваха да ни нападат, че поддържаме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в условията на тази комисия - шефът ѝ да не бъде свързван с Държавна сигурност. Бойко Рашков няма тази връзка ", разяснява още той.
 Промените за КПКОНПИ се спънаха в кворума
Промените за КПКОНПИ се спънаха в кворума

Мустафа Карадайъ изиска инспекция на кворума, по-късно депутатите му напуснаха пленарна зала
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР