Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) отбелязаха зашеметяващ ръст през

...
Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) отбелязаха зашеметяващ ръст през
Коментари Харесай

Bonk и Pepe Coin са бомби със закъснител и трябва да се пазите от тях, вместо това следете този алткойн с висока възвръщаемост на инвестициите

Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) означиха замайващ растеж през последния месец, изключително с манията по меме монетите. Техният напредък обаче е обвързван с нараснало внимание, защото тези монети са като бомби със закъснител, които чакат да избухнат.

Тъй като са меме монети, те нямат никаква вътрешна стойност и разчитат само на вълнението в обществените медии и поддръжката на общността. Това докара до неотдавнашния спад в цената на меме монетите, като множеството от тях означиха двуцифрен спад в цената. За вложителите, които търсят дълготрайни перспективни вложения, най-хубавите са монетите, подкрепени от действителна функционалност.



RETIK, монета, основана на Ethereum, в стадий преди стартирането ѝ на пазара, предлага неповторима действителна функционалност, която докара до невероятна траектория на напредък и дава обещание висока възвръщаемост на вложенията в дълготраен проект.

Bonk (BONK)

Стратегическото стартиране на Bonk на SOLANA ѝ оказа помощ да придобие огнена двигателна сила, което докара до голямо нарастване на цената ѝ. През март тя стана очевидец на скок от над 70% с прибавянето на колосалната междинна сума от $0.0000020 към настоящата ѝ стойност.

Въпреки това, сходно на други меме монети, които се покачиха заради манията към класа монети на Solana, BONK също се върна обратно, преживявайки съвсем 7% спад през последните седем дни. Пространството на меме монетите е изправено пред голям брой провокации, в това число неналичието на функционалност, високата волатилност и лимитираното приемане, и BONK не е изключение. Bonk е умозрителен актив, който много разчита на поддръжката на общността, което го прави рискова инвестиция за търговците. Не е 100% несъмнено да се каже, че BONK ще бъде сполучлива инвестиция за дълго време. Това е по този начин, тъй като меме монетата е изправена пред голям брой провокации, в това число неналичието на функционалност, високата ѝ волатилност и лимитираното ѝ приемане. Освен това никой не може да каже дали BONK ще нарастне или поевтинее в дълготраен проект. Макар че доста от дълготрайните прогнози за цената на BONK са бичи, придвижването на цената на Bonk като цяло е непредсказуемо, защото се основава на хайп в обществените медии и краткосрочните събития.

Pepe Coin (PEPE)

След пазарна промяна PEPE се трансформира в водач в криптовалутното пространство, употребявайки скока на цената си, с цел да придобие популярност. Известен със зашеметяващото си нарастване от към 15,000% от началото на годината, PEPE притегли вниманието на анализатори и вложители, като реализира незабравим героизъм, надхвърляйки $100 милиона пазарна капитализация в границите на една седмица след листването си. Pepe Coin се отличава в областта на криптовалутите посредством неповторимата си композиция от комизъм и финанси, предлагайки на вложителите характерно предложение измежду морето от цифрови активи. Въпреки това PEPE не е застрахована от опасности. Податливостта на монетата на волатилността на пространството на мемо монетите слага провокации, изключително при зависимостта ѝ от мемо хайпа в обществените медии. Следователно PEPE може да не е идеалният избор за дълготрайни вложители, които търсят непоклатимост и надеждност. Неотдавнашните пазарни трендове отразяват уязвимостта на PEPE, като монетата означи незабравим 10% спад на цената и 30% спад по отношение на мартенските си облаги. Тъй като по-широкият пазар на мемори монети е изправен пред спад, подхранван от намаляващата двигателна сила на обществените медии, PEPE отстъпи позицията си на третата по величина мемори монета по пазарна капитализация.

Инвестиране в криптовалути с действителна функционалност

С тревожния спад на в миналото процъфтяващите меме монети, Bonk и Pepe, и прогнозите на анализаторите за мечи интервал, има потребност да се премине към по-обещаващи цифрови активи. Макар че меме монетите са занимателни, те са тиктакащи бомби. За вложителите, които търсят висока възвръщаемост на вложенията в дълготраен проект, е най-добре да влагат в криптовалути със стойностни оферти, които оферират действителна функционалност, улеснявайки дълготрайната траектория на напредък.

Retik Finance (REFIK): Реална функционалност

Retik Finance (RETIK) е нова криптовалута, която се появи като фар за нововъведения. Нейната задача за основаване на постоянна екосистема, която ще преодолее пропастта сред обичайните финанси и цифровия свят, акцентира нейната функционалност в действителния свят. След голямата поддръжка за задачата на Retik Finance монетата стана очевидец на скок от над 400%, което докара до нарастване от $0.030 до $0.12 единствено в границите на два месеца. При предварителната ѝ продажба също бяха вложени средства от въодушевени вложители, което докара до набирането на $32 милиона, месеци по-рано от плануваното. Retik Finance (RETIK) затвърди идентичността си на възнаграждаваща криптовалута с стартирането на своята виртуална DeFi дебитна карта година преди графика. Дебитната карта разрешава на потребителите безпроблемно да правят транзакции с криптовалути в действителния свят, показвайки обещанието си да революционизира DeFi пространството. Впечатляващият напредък на RETIK през последните месеци и нейното неповторимо стойностно предложение накараха анализаторите да бъдат мощно оптимистично настроени към нея, като някои от тях предвиждат над 20,000% възвръщаемост за ранните вложители. След като стадият на предварителна продажба завърши, вложителите чакат с неспокойствие оповестяването на листването на токените и графика за придобиване на права, което ще даде още една опция за вложение в RETIK за дълготрайна висока възвръщаемост на вложенията.

Присъединете се към алткойна с висока възвръщаемост

RETIK предлага по-добър вид от меме монети като BONK и PEPE, които са спекулативни активи. Основната му цел е да преодолее бариерата сред фиатната валута и криптовалутата, като даде опция за всеобщо приемане на криптовалутата. Позицията ѝ на монета с неповторимо стойностно предложение предлага обещаващо бъдеще за вложителите, които желаят да получат висока възвръщаемост на вложенията си, което може да я трансформира в по-добро допълнение към портфейла ви от BONK и PEPE.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:

Бяла книга:

Twitter:

Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР