Болт отказа на ВалетаОсемкратният олимпийски шампион от Ямайка Юсейн Болт

...
Болт отказа на ВалетаОсемкратният олимпийски шампион от Ямайка Юсейн Болт
Коментари Харесай

Болт отказа на Валета

Болт отхвърли на Валета
Осемкратният олимпийски първенец от Ямайка Юсейн Болт е отказал да подпише двугодишен контракт с малтийския клуб Валета, заяви неговият сътрудник. 32-годишният някогашен спринтьор остава краткотрайно в австралийския Сентръл Коуст Маринърс, като означи дебютните си две попадения с екипа на отбора.

,,Има доста интерес към Юсейн от страна на футболни клубове “, съобщи сътрудникът на Болт Рики Симс за ESPN.,,Често получаваме предложения за него, сходни на тази от Валета. Мога да потвърдя сигурно, че Юсейн няма желание да отива в малтийския тим “.

Главният изпълнителен шеф на Валета Гастон Слимен съобщи по отношение на отхвърли на Болт.,,Пожелаваме всичко най-хубаво на Юсейн Болт в неговата футболна кариера. Предложението на Валета постоянно стои на дневен ред “, приключи той.

Австралийската А лига започва в неделя, а Маринърс гостува на Бризбън Роар в неделя. Без да е подписал контракт с клуба, Болт няма право да вземе присъединяване в дуела. Президентът на Маринърс Шон Милекамп сподели тази седмица, че ямаецът ще продължи да тренира с клуба за неопределен срок, до момента в който не се вземе решение дали той ще подпише договор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР