Болница в Хюстън спря програмите си за трансплантация на черен

...
Болница в Хюстън спря програмите си за трансплантация на черен
Коментари Харесай

Болница в Хюстън спира трансплантациите на черен дроб и бъбреци, след като се твърди, че лекар манипулира някои записи за кандидати

Болница в Хюстън спря стратегиите си за трансплантация на черен дроб и бъбреци, откакто откри, че доктор съгласно известията е манипулирал записи за претенденти за чернодробна трансплантация.

„ Неподходящи промени … дейно дезактивираха претендентите в листата на чакащите за чернодробна трансплантация “, се споделя в изказване на Медицински център Херман-Тексас, оповестено в четвъртък в Houston Chronicle. „ Впоследствие тези пациенти не са/не са били в положение да получат оферти за даряване на органи, до момента в който са били неактивни. “

Ню Йорк Таймс, цитирайки публични лица, разпознава лекаря като доктор Дж. Стив Байнън младши, хирург в Центъра за здравни науки на Тексаския университет в Хюстън, който имаше контракт да управлява програмата за коремна трансплантация на Memorial Hermann.

поставяйки пауза на своята стратегия за донорство на черен дроб, базирайки се на „ модел на нередности “ с критерии за приемане на донори. Тези критерии включват тегло и възраст на пациентите.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР