Болница беше подложена на критики, след като сервира на един

...
Болница беше подложена на критики, след като сервира на един
Коментари Харесай

Татко сервира „отвратително“ бежово болнично ястие без зеленчуци – както дъщеря го нарича „абсолютен позор“

Болница беше подложена на рецензии, откакто сервира на един от пациентите си „ непоносимо “ бежово ядене без зеленчуци – като стотици ужасени британци се съгласиха, че това е „ безспорен срам “.

Дъщерята на пациента, Лара, показа изображение на храната в X, някогашен Twitter, като сподели: „ Това е обядът, сервиран на татко ми в болничното заведение " Кралица Елизабет ", Глазгоу през днешния ден. Абсолютен срам. Отвратително. " Изображението демонстрира изцяло бежово ядене, считано за парче пуешко с четири печени картофа и малко сос. В чинията няма зеленчуци.

Публикацията бързо стана вирусна, като завоюва над шест милиона гледания и 30 000 лайкове, до момента в който ужасени консуматори разясниха „ ужасното “ и „ позорно “ ядене, сервирано от болничното заведение предходната седмица. Един консуматор сподели: „ Това е непоносимо. Нито един зелен зарзават в чинията. Майката на един другар беше в QE (Кралица Елизабет) по Коледа. Храната беше толкоз неприятна, че най-после подготвиха всичките й ястия от нулата и по-късно взеха до болничното заведение....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР