Болен бандит измъчваше малкото куче на приятелката си, преди да

...
Болен бандит измъчваше малкото куче на приятелката си, преди да
Коментари Харесай

Усукан бандит измъчваше до смърт кучето на приятелката си и беше хванат да го хвърля от прозореца

Болен престъпник измъчваше дребното куче на приятелката си, преди да хвърли тялото му през прозореца, до момента в който тя беше на открито и празнуваше рождения ден на сина си.

Доналд Голън, на 35 години, беше уловен от камерата за видеонаблюдение на съседа да хвърля 12-годишното чихуахуа Арчи от първия етаж на дома на приятелката си през март 2022 година Собственичката Лора Парк се прибра у дома и откри, че наподобява като „ място на престъпление “ с кръв на всички места и обичаният й домакински любим липсва.

Една съседка предложи да помогне в търсенето на дребното животинче и откри ужасяващи фрагменти на своята камера за видеонаблюдение, показващи по какъв начин Голън, който наподобява е в нетрезво положение, хвърля тялото на Арчи от прозореца на горния етаж, преди да се приземи на бетона изпод. Тази седмица жестокият звер беше приет за отговорен в обидно държание в шерифския съд в Дъмбартън.

42-годишната Лора сподели пред Daily Record: „ Беше като място на престъпление. В цялата спалня на сина ми имаше кръв. Никога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР