Боксьорът от Gypsy King Тайсън Фюри, 35 - който тази

...
Боксьорът от Gypsy King Тайсън Фюри, 35 - който тази
Коментари Харесай

Тайните на циганския крал и кралицата на Моркам: £70 милиона Тайсън Фюри пазарува в Aldi и се реди на опашки за риба и чипс. Съпругата му Парис бута две колички около Асда, за да нахрани седемте им деца... и хората ги обичат за това

Боксьорът от " Gypsy King " Тайсън Фюри, 35 - който довечера се изправя срещу украинеца Александър Усик в Рияд, Саудитска Арабия, с цел да завоюва £80 милиона - на фотография със брачната половинка си Парис през 2015 година говорете с него в Chippy в петък вечер и аплодирайте синовете му в аматьорския боксов клуб. Това е Fury Town, някъде, където огромното семейство - чието чисто положение надвишава £70 милиона - споделя, че се усеща вкъщи си, предпазено от светлината на прожекторите и способно да живее живота си.

И защото непобеденият повторен международен първенец в тежка категория се приготвя да се изправи против украинеца Александър Усик в Рияд, Саудитска Арабия, довечера, в една от най-богатите борби в историята (Фюри е на път да прибере £ 80 милиона — малко над 100 милиона $ — и Усик 35 милиона паунда), във въздуха на Ирландско море трепти комбинация от нерви, неспокойствие и горделивост.

'Той беше необикновено за града “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР