БНП Париба обяви назначаването на Агнешка Пучиловска за управител на

...
БНП Париба обяви назначаването на Агнешка Пучиловска за управител на
Коментари Харесай

БНП Париба има нов управител

БНП Париба разгласи назначението на Агнешка Пучиловска за шеф на БНП Париба С.А. - клон София. Тя наследява Кристоф Деру, който приключи  мандата си като шеф за България. През последните шест години Кристоф изигра значима роля за развиването на подразделението на банката в България, показват от финансовата институция

Агнешка Пучиловска влиза в новата си професионална роля с богат опит, насъбран в хода на 25-годишна кариера в разнообразни страни, структури и бизнес посоки в Групата БНП Париба. Той включва корпоративни финанси, комерсиално финансиране, корпоративно банкиране, структурирано финансиране, бизнес развиване. На последната си позиция, преди да оглави клона на БНП Париба  в България тя управлява екип на банката, зает с обслужването на мултинационални компании в Централна Европа.

Агнешка Пучиловска има магистърска степен по европеистика от Колежа на Европа в Белгия, магистърска степен по интернационална търговия от Университета Париж XII във Франция и магистърска степен по стопанска система и финанси от Варшавското учебно заведение по стопанска система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР