Близо 300 души посетиха първото издание на форума Лични

...
Близо 300 души посетиха първото издание на форума  Лични
Коментари Харесай

Money.bg Лични Финанси дебютира със смислени дискусии и голям интерес

Близо 300 души посетиха първото издание на форума " Лични Финанси ". Вниманието им в продължение на цели 4 часа приковаха водещи специалисти в разнородни сфери, които изнесоха презентации и се включиха в полемики, в които и публиката взе присъединяване.

Първото събитие онлайн на водещата бизнес медия на България, което се организира в Hyatt Regency Sofia, стартира с презентация на Людмила Елкова, член на Управителния съвет на Българската национална банка. В рамките на тематиката " Финансовата просветеност - резистентност и разцвет " тя показа и разяснява редица проучвания, свързани със качествата ни да управляваме парите си.
 Снимка 660764
Източник:

" Може би имаме дълъг път да извървим и това, от което би трябвало да стартираме е увеличение на равнището на финансова просветеност. Хората би трябвало да схващат какво вършат с парите си, да ги усъвършенстват ", акцентира тя.

Темата за финансовата просветеност беше доразвита от Светослав Велинов, шеф на ръководство " Глобални пазари " в Банка ДСК. Неговата презентация беше отдадена на ролята на страната, обществото и експертите във финансовата сфера за подобряването на финансовата просвета.
 Снимка 660765
Източник:

Първата панелна полемика в границите на форума - " Спестяване, вложения и благоприятни условия ", събра представители на капиталовата сфера (Наталия Петрова, " Конкорд Асет Мениджмънт " ), банковия бранш (д-р Николай Лазаров, Пощенска банка) и пенсионните сдружения (Владислав Русев, Българска асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно осигуряване).
 Снимка 660767
Източник:

Те обсъждаха действителни проблеми, в това число - на присъстващи в залата и демонстрираха други възможности на банковия депозит.

Един от водещите данъчни консултанти в България - Велин Филипов (Институт на дипломираните експерт-счетоводители в България) показа проблематиката на данъчното отнасяне на вложенията при физическите лица. Основен фокус беше оптимизацията на отговорностите посредством необлагаеми приходи и облекчения.
 Снимка 660768
Източник:

" Вечната " тематика с парцелите беше в основата на протеклата при извънреден интерес едноименна полемика в границите на форума. Мирослав Владимиров (ИУ-Варна/ЕРА България), Георги Георгиев (Инвестбанк) и Петър Сотиров (VM Invest) показаха трендовете на пазара на недвижимости у нас и настоящата обстановка в кредитирането.
 Снимка 660769
Източник:

Дигитализацията като по-лесен път към типичен инструмент за основаване на рентабилност - застраховката " Живот " с капиталов детайл, показа в своята презентация изпълнителният шеф на онлайн брокера " Болерон " Александър Цветков. Той се включи и в полемиката " Дигиталните финанси на бъдещето ".
 Снимка 660770
Източник:

В нея взеха присъединяване също Пламен Дильовски (Futura) и Владислав Драмалиев (фондация " Битхоуп " ). Те дискутираха другите различни капиталови благоприятни условия, които включват също и ETF-и и криптовалути.
 Снимка 660771
Източник:

" Организирахме " Лични Финанси " като едно по-различно събитие. Целта ни беше не просто да съберем специалисти на едно място, а да отговорим на действителните въпроси на действителните хора - същите, които са и наши читатели. Смятам, че форумът извърши своята цел и огромният интерес към него ни стимулира да работим и по други сходни планове ", разяснява основният редактор на Георги Минев.

" " се провежда с поддръжката на,,,,,  и
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР