Благотворителна изложба ще помогне на пловдивски спортист за предстоящите летни

...
Благотворителна изложба ще помогне на пловдивски спортист за предстоящите летни
Коментари Харесай

Благотворителна изложба помага на спортист от Пловдив за олимпийските игри

Благотворителна галерия ще помогне на пловдивски състезател за идните летни олимпийски игри в Париж. Изложбата ще бъде част от грандиозният конкурс „ Мис Пловдив- България ” 2024, като събитието ще се състои на 10 май от 20:00 часа в най-голямата зала за събития под тепетата Etra Hall.
Прочетете още
Официалната церемония вечер ще се проведе под егидата на Община Пловдив, които също поддържат благотворителната идея, зад която застава пловдивският художник Константин Константинов, чийто картини ще бъдат експонирани на място.

Средствата събрани от продажбите на картините ще бъдат дарени в помощ на състезател, който се готви и има късмет да се класира за летните олимпийски игри, които ще се проведат в Париж.

Партньорите на тазгодишния конкурс, който е под надпис „ Спортувай и пази града ни чист ” са компании и компании, изцяло подкрепящи екологичните производства. Ще чуем осъществявания на известни реализатори, а вечерта ще бъде цялостна с много изненади.

Припомняме, че най-красивите лица на Пловдив бяха определени на специфичен кастинг, провел се предишния месец в зала Etra Hall. Красивите и атлетични девойки дефилираха и се показаха пред журито, от което част беше Деана Господинова - районен представител на фешън организация „ Визаж ”, която се срещна от близко с всяка една от дамите.

В кастинга взеха присъединяване девойки на възраст сред 17 и 24 години. Общо 14 девойки ще влязат в надпреварата като измежду тях има модели, гимнастички, атлетки, скиорки и дами с разнообразни специалности, ползи и занимания.

В нощта на събитието девойките ще дефилират в три тура. В първия ще излязат на сцената със спортно-елегантно облекло, във втория с бански костюми, а в третия с публични рокли. Интересна стратегия, стена на славата и доста изненади чакат гостите на стилното събитие. 

Участие в събитието ще вземе и най-красивата пловдивчанка за 2023 година – Магдалена Табакова. Миналогодишната победителка на състезанието ще съобщи короната нататък и се надява новата носителка на купата да е готова да показа Пловдив и България почтено при всички бъдещи изяви на стилния подиум.

Конкурсът „ Мис България ” 2024 и тази година ще бъде проведен и продуциран от господин Гаел Бонел Санчес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР