Благородна инициатива е подел мъж от Стара Загора, провокиран от

...
Благородна инициатива е подел мъж от Стара Загора, провокиран от
Коментари Харесай

Деца от Шумен се нуждаят от книги. Ще им дарим ли?

Благородна самодейност е подел мъж от Стара Загора, предизвикан от един пост в група за книги. От коментар към поста на Иванета Бонева излиза наяве, че се търсят книги за един дом за деца лишени от наставнически грижи в Шумен. Мирослав Милчев взема решение да вземе нещата в свои ръце и да провежда дарителска акция за книги. Ето какво написа мъжът във Фейсбук:

" Ако в групата има хора, които са получили в завещание или купили неотдавна остаряло жилище с оставени книги, както и такива, които са събрали в мазето си кашони с книги, които се чудят какво да създадат, дано ми пишат на персонални, с цел да създадем дружно едно положително дело. В дома за деца лишени от родителска грижа " Детелина " (намира се в град Шумен) ще се радват на всяка една дарена книга. В момента в него живеят 38 деца от 3 до 18-годишна възраст. Този уикенд съм направил организация за превоз на книгите до въпросния дом. Краен период за поръчка на подаяние е този петък (10 май) в 20:00 часа. "

" Да, Великден беше, аз се зарадвах на тази обява и помолих за този дарителски акт и жест, тъй като в такива домове нямат доста богати библиотеки, бюджета им е нищожен, а и доста постоянно виждаме книги, които са в казаните за боклуци, което е проваляне и срам... за мен! До къде стигнахме за жалост ", написа Бонева, която счита, че няма " овехтели " книги.

GlasNews се причислява към апела на старозагорчанина - в случай че имате книги в остатък, не се колебайте - едни деца се нуждаят от тях. Пишете на , направете положително!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР