БЛАГОЕВГРАД. От кореспондента на „Труд“„Това е един голям успех не

...
БЛАГОЕВГРАД. От кореспондента на „Труд“„Това е един голям успех не
Коментари Харесай

Иван Обрейков, директор-маркетинг на ски-зона Банско: След 8 години доживяхме да чуем добрата новина, Банско ще защити този успех достойно!

БЛАГОЕВГРАД. От кореспондента на „Труд“

„Това е един огромен триумф освен за Банско, само че и за целия район и развиването на зимния туризъм. След близо 8 години през днешния ден доживяхме да чуем положителната вест за ски-зоната. Втора кабинка – това значи улеснение за туристите, това е нов подтик на курорта Банско. Победата над „зелените“ и техните неистини е на хората от целия район, на 14-те кмета, които застанаха зад Банско, зад идеята да продължи да се развива регионът.“ Това съобщи пред „Труд“Иван Обрейков, директор-маркетинг на ски-зона Банско.

Това решение ще докара до още по-големи триумфи освен Банско, това ще даде стопански подтик за цяла Благоевградска област, сподели още Обрейков. Въпреки опашките през годините, туристите обичат курорта и всяка година има нарастване на потока. Банско непрестанно печели влиятелни награди и е в призовите места на най-авторитетните интернационалните ранглисти. Банско стана международна марка единствено за 15 години и направи това, което други курорти вършат за 100 години. Така че за нас новината е значима и радостна и благодарим на държавното управление, както и на всички поданици на Пиринско и 14-те кметове.
Банско ще отбрани почтено този триумф, сподели Иван Обрейков, който си призна, че е бил черноглед до последно, до момента в който не е чул държавното решение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР