Благоевград. Актьорите от Аламинут“ идват в Благоевград, за да представят

...
Благоевград. Актьорите от Аламинут“ идват в Благоевград, за да представят
Коментари Харесай

Благоевград: Представлението „Аламинут на живо“ ще бъде представено в зала „Пейо Яворов“ на 12 февруари

Благоевград. Актьорите от „ Аламинут “ идват в Благоевград, с цел да показват своите авторски скечове и стендъпи. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Събитието ще се организира на 12 февруари от 19.00 часа в зала „ Пейо Яворов “. Участие в спектакъла ще вземат актьорите Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев – Наката, младите им сътрудници от Театрално-музикален център - Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков. В екипа влизат също и танцовата групировка и бенд оркестъра на Арт академия Балкани.
По време на представлението, в действително време, пред очите на публиката актьорите ще се превъплъщават в разнообразни забавни и занимателни функции. Естествено, всичко това е придружено с редица недоразумения, гафове, недомислици и доста смях. Целият театър ще бъде съпроводен с доста светлини, музика, танци и изненади за благоевградската аудитория.
Билети се продават на касата на зала „ Пейо Яворов “. За повече информация на телефон 0899942229 - Импресарио Иванов Мюзик.
На касата на зала „ Пейо Яворов “ е сложена и кутия, в която всеки искащ може да остави подаяние, в помощ на Владислав Кипров, на който следва незабавна животоспасяваща интервенция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР