Бизнесменът от Банско Валентин Донев вдига автомивка и сервиз в

...
Бизнесменът от Банско Валентин Донев вдига автомивка и сервиз в
Коментари Харесай

Синът на разстреляния с „Калашников“ лихвар Доневио ударно разширява бизнеса

Бизнесменът от Банско Валентин Донев подвига автомивка и сервиз в разложкото село Баня. Това пише struma.bg.

Фирмата му „ Глемпинг 2019 “ ЕООД внесе в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград капиталово желание за построяването на крайпътен обект с повърхност 3346 кв.м – автомивка и автосервиз, в местността Янов мост в Баня.

Сградата за автомивката ще бъде разграничена на четири кафези за другите типове действия – санитарно помещение, офис склад и стая за личния състав, оборудват я с пароструен уред, водоструйка, прахосмукачка и каломаслоуловител.

Сервизът ще предлага услуги като диагностика на бензинови и дизелови мотори, обслужване на окачването, диагностика на автоматизирани и ръчни скоростни кутии, ремонт на климатици, промяна на гуми и други Според капиталовото желание сервизът ще обслужва 3-4 автомобила на ден, а автомивката – 10-12 коли.

Предстои инспекторите от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград да се произнесат дали бизнеспланът на Донев има потребност от оценка за влияние на околната среда.

Бизнесът на Валентин Донев е хетерогенен, като преди 6 година той закупи известната в Банско кръчма „ Шато Антик ”, построена от татко му – Васил Донев-Доневио, който беше убит до кравефермата си в Баня на 3 юли 2012 г. Килърите убиха и водача му Бинко Робов-Бината, както и работничката Емине Кьосова, които се возеха дружно с него в джипа му.

Веднага след убийството му, останало неразкрито и до през днешния ден, стартира правосъдна делба за наследството, в което беше и атрактивната кръчма.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР