Бизнес шеф, който се подхлъзна в локва Baileys, докато бързаше

...
Бизнес шеф, който се подхлъзна в локва Baileys, докато бързаше
Коментари Харесай

Любител на кафе съди British Airways, след като се подхлъзна на Baileys, докато се състезаваше да хване полет

Бизнес началник, който се подхлъзна в локва Baileys, до момента в който бързаше да хване полет, откакто настоя да спре за макиато в последния миг, в този момент съди самолетна компания за 5 милиона паунда.

Андреас Вухнер беше толкоз обезверен от приема на кофеин, че рискуваше да изпусне полета си. Но спирката му в Starbucks вместо това го хвърли в гореща вода, когато се втурна към портата на Хийтроу и се подхлъзна в локвата ликьор, изпусната от сателит.

Шефът на компанията за офис консумативи господин Wuchner в този момент съди British Airways за пострадвания на главата, казвайки на арбитър, че би трябвало да спре за " уместно кафе ". Швейцарският национал беше претрупан с четири кафета еспресо и лате макиато от Starbucks, когато се подхлъзна през ноември 2017 година, само че твърди, че не е отговорен.

Неговите пострадвания, съгласно него, са довели до прекъсването на бизнеса му, само че юристите за BA го упрекват за фиаското. Окръжният съд в централен Лондон към този момент е изпуснал полет и му е казано, че е последният пасажер на борда, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР